Schuifdeuren

In iedere functionele ruimte is de optimale benutting van iedere vierkante centimeter en een  slimme logistieke indeling  van wezenlijk belang.  Door het toepassen van onze schuifdeuren kan men aan al deze eisen voldoen en zo het totaalconcept verbeteren. Onze schuifdeuren worden vervaardigd van hoogwaardige, en duurzame materialen welke zorgen voor een uiterst kwalitatief en esthetisch eindproduct.

Maatwerk voor het gewenste eindresultaat

Hermetisch, dichtsluitend, automatisch of  handbediend, wij vertalen uw ideeën, wensen en eisen naar het gewenste eindresultaat. Vensters kunnen tot grote afmetingen worden toegepast en aan beide zijden vlak verwerkt worden in de deurpanelen. Wanneer een ruimte voorzien wordt van een stralingsapparaat of -bron, kunnen wij deze schuifdeuren met de vereiste loodinlage te leveren. Gegarandeerd stralingslekvrij en wel tot een loodinlage van 10mm Pb, of zelfs meer!

Gecertificeerde deuren volledig geïnstalleerd

Wij verzorgen voor u de complete assemblage en montage, waar en wanneer u dit wenst. Naar gelang de toepassing zijn onze schuifdeuren  altijd voorzien van de vereiste certificering en worden onder fabrieksgarantie geleverd.  Onze eigen monteurs zorgen voor de correcte installatie van deze belangrijke  “sluitposten” in uw project! Wij adviseren u daarom graag om de juiste schuifdeur op de juiste plaats te krijgen.