Oog OK Bronovo Den Haag

Omvang van het project:

Wandafwerking met Ropa systems cleanroompanelen, “flush”verwerkte vensters naar de buitengevel toe incl. elektrisch bedienbare verduistering duettes. Hermetische schuifdeuren, geautomatiseerd en een draaideur- kozijn combinaties

Werkwijze:

In een bestaande ruimte werd door de bouwkundige aannemer de voorbereidingen getroffen om de ruimte geschikt te maken voor onze wandafwerking. Hierna hebben wij de wanden voorzien van onze cleanroom panelen, waarbij we aan de buitengevel venster in ons wandsysteem hebben geplaatst, vlak met het wandpaneel. In de ontstane nis tussen het raam in de buitengevel en die in ons wandsysteem plaatsten wij elektrisch bedienbare verduistering duettes. Naast de wandbekleding in de OK hebben wij deze afwerking ook in de aangrenzende wasruimte toegepast.

Omdat wij een groot aandeel van de toe te passen materialen prefab uit onze werkplaats laten komen en daarmee snel en flexibel kunnen werken  was dit kleinschalige renovatie project uitermate geschikt voor het toepassen van ons systeem.

Project Details

Opdrachtgever:
Azbil Telstar Benelux B.V

Overige projecten