Modulair wandsysteem

Het Ropa systems wandsysteem is eenvoudig toepasbaar op alle gangbare bouwmethoden en is stoot- en krasvast. Dankzij de modulaire opbouw kunnen eventuele aanpassingen in de toekomst eenvoudig gerealiseerd worden.

Het wandsysteem, met panelen van 1200 x 3050mm (bxh) is leverbaar in alle gangbare HPL kleuren. De panelen worden in onze werkplaats per project, zo veel mogelijk op maat gemaakt, zo bent u verzekert van een snelle montage en is er weinig overlast op locatie, zoals stof, geluidsoverlast en vocht.

Een frezing aan de onderzijde van ieder paneel zorgt voor een vlakke overgang van de vloerbedekking en de wand.

Aansluitingen, wandcontactdozen, leidingdoorvoeren, vensters, verstevigingen en deuropeningen worden gelijktijdig met plaatsen wandsysteem meegenomen.

Tevens zijn wij in een verregaande ontwikkelfase om een nieuw wandsysteem te introduceren, met een 2mm ABS kunststof afwerking. Deze actieve antibacteriële afwerking is door en door gekleurd en extreem kras- en stoot vast. Daarnaast uitstekend bestand tegen chemicaliën, die gebruikt worden in een cleanroom omgeving.

Daarbij is ons streven om tenminste aan uw verwachtingen tegemoet te komen, zo niet te overtreffen. Onze “no-nonsense” mentaliteit, platte organisatie en korte communicatielijnen zorgen keer op keer voor een optimaal eindresultaat.