Het bedrijf

Ropa systems B.V.

Ropa systems BV is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich specialiseert in het fabriceren, leveren en plaatsen van haar eigen wandsysteem. Daarnaast kunnen wij u groot scala aan eigen draai- en schuifdeuren aan bieden, afgestemd op de zorgmarkt.  Ropa systems staat voor topkwaliteit tegen een acceptabele prijs en een gegarandeerde levertijd.

De klant staat bij ons centraal

Een juiste vertaalslag van klantwensen naar ons productaanbod is daarbij essentieel. Jarenlange ervaring van onze medewerkers rondom de meest kritische plaatsen van de zorginstelling zorgen ervoor dat de verwachtingen van de opdrachtgever worden bevestigd, zo niet overtroffen. Onze “no-nonsense” mentaliteit en platte organisatie, met korte communicatielijnen, zorgen keer op keer voor een optimaal resultaat.

Eigenaren Paul Tinnemans en Ron Krommenhoek hebben beiden veel ervaring in begeleiden van projecten in de zorg, een zeer specifieke markt met haar eigen dynamiek.

Paul Tinnemans

Zo runt  Paul sinds 2003 op succesvolle wijze zijn bedrijf: Tinnemans Medical Design BV te Someren,  inmiddels een speler van betekenis op het gebied van interieuroplossingen in de zorg. Paul is van huis uit een binnenhuisarchitect en kijkt dan ook altijd met gevoel en oog voor stijl en detail naar ieder nieuw project dat zich aandient.

Ron Krommenhoek

Ron heeft jarenlange ervaring in de ziekenhuizen in Nederland, vooral rondom de  “high-care” gebieden van het ziekenhuis, zoals de O.K., Intensive Care en Spoed Eisende Hulp. De laatste 15 jaar  deed hij dit voor een toonaangevend bedrijf op het gebied van hermetisch sluitende schuifdeuren.

Ropa systems B.V.

In 2010 hebben zij de handen ineen geslagen en met Ropa systems begonnen. Vooral het complete aanbod en de juiste afstemming van producten op het project, levert voor alle betrokken partijen louter voordelen op. De gecombineerde kennis en ervaring zorgt voor verfrissende ideeën met een verbluffend eindresultaat. Ropa systems is daarnaast in staat om een groot deel van uw project aan te nemen, wat zorgt voor een grote mate van efficiency.